Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει»

15:24 - 17/05/2021

Στο Πρωινό βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε […] The post Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη «Φάρμα» για να αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να «τσαλακώνεται», και όπως είπε και κατά την αποχώρησή της, είναι «και του αλωνιού και του σαλονιού». Το μοντέλο, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια τα οποία ασχολούνται μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει

Στο “Πρωινό” βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την αποχώρηση της από την Φάρμα. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε όσους κρίνουν κακοπροαίρετα μόνο την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεσπά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν είμαι μια Barbie ατσαλάκωτη, που δεν λυγίζει

Διαβάστε το στο spoilers

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν έλαβα αρνητικά μηνύματα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το γνωστό μοντέλο σε συνέντευξη της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε για την συμμετοχή της στην Φάρμα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο