Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου»
10:56 - 18/05/2021
Τέσσερις μήνες μετά την δημόσια αποκάλυψη που έκανε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε […]
The post Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου – Θα ήθελα μια ειλικρινή συγγνώμη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Τέσσερις μήνες μετά την αυθόρμητη αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!», που άνοιξε τον ασκό του #MeToo στο ελληνικό θέατρο, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ακολούθησε της δημόσιας εξομολόγησής της. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου – Θα ήθελα μια ειλικρινή συγγνώμη»
Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για το διάστημα που ακολούθησε της καταγγελίας της που άνοιξε τον ασκό του ελληνικού #MeToo.
Διαβάστε το στο to10.grΖέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου – Θα ήθελα μια ειλικρινή συγγνώμη»
Τέσσερις μήνες μετά την αυθόρμητη αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη!», που άνοιξε τον ασκό του #MeToo στο ελληνικό θέατρο, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ακολούθησε της δημόσιας εξομολόγησής της. Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα εμφανίστηκε στο πλατό του «Πρωινού» και […]
Διαβάστε το στο dete.gr