Ζέτα Δούκα: “Η κόρη μου με ρώτησε τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα, της εξήγησα ότι…”
11:18 - 18/05/2021
Στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε η Ζέτα Δούκα τέσσερις μήνες μετά την
To άρθρο Ζέτα Δούκα: “Η κόρη μου με ρώτησε τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα, της εξήγησα ότι…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζέτα Δούκα: Η κόρη μου με ρώτησε τι έχει κάνει ο Γιώργος Κιμούλης που κατήγγειλα (Βίντεο)
Η Ζέτα Δούκα προσπάθησε να εξηγήσει στην κόρη της για τις καταγγελίες. «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου αλλά δεν περίμενα να το κάνει» είπε.
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: «Η κόρη μου με ρωτούσε για το όνομα που έλεγα και της είπα ότι…»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Ζέτα Δούκα 4 μήνες μετά την προσωπική της εξομολόγηση για τη λεκτική...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: «Η κόρη μου με ρωτούσε για το όνομα που έλεγα και της είπα ότι…»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Ζέτα Δούκα 4 μήνες μετά την προσωπική της εξομολόγηση για την λεκτική και σωματική βία...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖέτα Δούκα: «Η κόρη μου με ρώτησε τι έχει κάνει ο άνθρωπος που κατήγγειλα, της εξήγησα ότι έχει κάνει άσχημα πράγματα» (vid)
«Από τη μια χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία ώστε να περάσει ο φόβος στην αντίπερα όχθη και να φοβούνται πλέον οι θύτες και όχι τα θύματα αλλά από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ…Κάποια στιγμή κάποιος βρίσκει το θάρρος, όπως εγώ που βρήκα το θάρρος […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr