O Κ.Μπενζεμά ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στην Εθνική Γαλλίας
16:14 - 18/05/2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά μέσω των social media ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας.
Πριν από λίγες ημέρες ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, είχε μιλήσει για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γάλλου στράικερ στους «Τρικολόρ» λέγοντας πως: «Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις».
Οπως όλα δείχνουν όμως, αυτή η έκπληξη αναμένεται να γίνεται πραγματικότητα καθώς, ο Μπενζεμά ενημέρωσε το βιογραφικό του στο Twitter και πρόσθεσε δίπλα από την Ρεάλ Μαδρίτης ότι αγωνίζεται και με την εθνική Γαλλίας, κάτι που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο προφίλ του.
???????? @BENZEMA: ¿CONVOCADO 100% con la SELECCIÓN FRANCESA?
???????? En su biografía de twitter tiene “jugador del @equipedefrance” y el
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπενζεμά: «Περήφανος που επιστρέφω στην Εθνική Γαλλίας»
Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά από 6 χρόνια θα φορέσει και πάλι την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, με τον άσο της Ρεάλ να δηλώνει περήφανος για την επιστροφή του. Με αναφορά του στα social media, ο Γάλλος άσος της Ρεάλ τόνισε: «Είμαι τόσο περήφανος για την επιστροφή μου στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας και για την […]
The post Μπενζεμά: «Περήφανος που επιστρέφω στην Εθνική Γαλλίας» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΚαρίμ Μπενζεμά: Πώς έγινε και τι φέρνει η επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας
Ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας έπειτα από σχεδόν 6 χρόνια.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜεσολόγγι: Ανανέωσε Καλαμπάκο για την επιστροφή στην Α1
Μπορεί το Μεσολόγγι να έπεσε κατηγορία, αλλά στηρίζει τον Ντίνο Καλαμπάκο - Ανανεώθηκε η συνεργασία τους - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Α1.
Διαβάστε το στο fosonline.gr