Mike: «Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο, ο πατέρας μου παραμιλούσε»

02:38 - 20/05/2021

Ο Mike φιλοξενήθηκε στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη κι εξομολογήθηκε το πως αντέδρασαν οι γονείς του αλλά κι ο […] The post Mike: «Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο, ο πατέρας μου παραμιλούσε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mike: «Οι δικοί μου πήραν βαριά την περιπέτεια μου με τον καρκίνο»

Ο Mike φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη» κι εξομολογήθηκε το πως αντέδρασαν οι γονείς του αλλά κι ο ίδιος, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Διαβάστε το στο

Mike: Οι δικοί μου πήραν βαριά την περιπέτεια μου με τον καρκίνο

Στο πως αντέδρασαν οι γονείς του αλλά κι ο ίδιος, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ράπερ Mike που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη. «Καμία στιγμή δεν κατάλαβα ότι περνούσα καρκίνο. Μου είπε ο γιατρός καρκίνος αλλά νόμιζα ότι ήταν κάτι μικρό. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Mike: Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο

«Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς» ανέφερε ο ράπερ Ο ράπερ Mike... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Mike: Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο

Διαβάστε το στο spoilers

Mike: Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο - ο πατέρας μου παραμιλούσε

Ο γνωστός ράπερ και σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την μάχη του με τον καρκίνο.Ο Mike βρέθηκε χθες στα «Μεσάνυχτα», την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, όπου μίλησε για την σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρος στην Eurovision 2021 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της μάχης του με τον καρκίνο καθώς και της προσπάθεια που κατέβαλε για να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους. Απαντώντας στην ερώτηση της παρουσιάστριας αν η Έλενα τον είδε ποτέ να λυγίζει, ο δημοφιλής ράπερ, είπε: «Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς. Πιεζόμουν κι ήθελα να μου φύγει». Και α

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Mike: «Οι δικοί μου πήραν βαριά τον καρκίνο, ο πατέρας μου παραμιλούσε» (video)

"Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο