«Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα από το κρατικό κανάλι για την Eurovision»
01:48 - 21/05/2021
Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το γεγονός ότι η Ελένη […]
The post «Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα από το κρατικό κανάλι για την Eurovision» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αρσενάκος: Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι (Βίντεο)
«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν. Δεν υπολόγισαν, δεν πίστεψαν, δεν είδαν το όραμά μας; Δεν ξέρω» είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.
Διαβάστε το στο Δήλωση – βόμβα: «Δεν ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι»
«Δεν ξέρω. Ήταν το γεγονός της παραφιλολογίας της όποιας καταγωγής; Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον»
Διαβάστε το στο Γιώργος Αρσενάκος: Δεν ήθελαν τη Φουρέιρα για την Eurovision από το κρατικό κανάλι
Για το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision αλλά αυτό για κάποιον λόγο αυτό τελικά δεν έγινε, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος που βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Πιστεύαμε εγώ κι η εταιρία μου […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑρσενάκος: Δεν ήθελαν τη Φουρέιρα για τη Eurovision από το κρατικό κανάλι
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Αρσενάκος. Ο «Mr. Panik» μίλησε για τη συμμετοχή της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αρσενάκος: Δεν ήθελαν τη Φουρέιρα για τη Eurovision από το κρατικό κανάλι
Διαβάστε το στο spoilers