Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια»

14:52 - 22/05/2021

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω υποστεί προσβολές και σεξιστικά σχόλια (Βίντεο)

Έχω τώρα κάτι νεαρούς θαυμαστές που με έπαιρναν τηλέφωνο και… δεν το σήκωνα!

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές και σεξιστικά σχόλια»

Τι λέει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της και για τις καταγγελίες στο MeToo.

Διαβάστε το στο

Το ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού: «Εχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και το σημείο που αυτά έχουν φτάσει.

Διαβάστε το στο real.gr

Κ.Μιχαήλ: «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια» (βίντεο)

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στο «Dot», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση καθώς και το σημείο που αυτά έχουν φτάσει. Πιο συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα νιάτα μου υπήρχαν σχόλια που με έκαναν να αισθάνομαι άβολα. Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, «σταμάτα τώρα» για να μην του πεις «με παρατάς; Είπα εγώ τίποτα για σένα; Εσύ γιατί λες;». «Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια… Βεβαίως, βεβαιότατα ναι» πρόσθεσε σε έντονο ύφος η ηθοποιός στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχω υποστεί μειώσεις και σεξιστικά σχόλια

Στο σημερινό επεισόδιο, καλεσμένη στο Dot. ήταν η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, που μιλάει για όλα.Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση καθώς και το σημείο που αυτά έχουν φτάσει. Πιο συγκεκριμένα, η σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στα νιάτα μου υπήρχαν σχόλια που με έκαναν να αισθάνομαι άβολα. Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, «σταμάτα τώρα» για να μην του πεις «με παρατάς; Είπα εγώ τίποτα για σένα; Εσύ γιατί λες;

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: "Έχω υποστεί προσβολές, μειώσεις και σεξιστικά σχόλια" (video)

"Ακόμα και στη φάση της παρέας ή του διαβάσματος ενός κειμένου στο θέατρο με τους συναδέλφους αναγκαζόσουν να λες, σταμάτα τώρα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο