Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές!

17:06 - 22/05/2021

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής σηματοδοτείται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επίσημα η συνεργασία της με To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρχίζει ξανά επίσημα συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στον οποίο βρισκόταν και παλαιότερα και ως παίκτρια του Survivor αλλά και ως παρουσιάστρια του My Style Rocks. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε ένα από τα μαγαζιά του συντρόφου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε την εκπομπή ΣουΚου Family ιδιαίτερα χαρούμενη […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Σπυροπούλου επίσημα στον ΣΚΑΪ: Δείτε τι δήλωσε

Πήρε το πιο όμορφο δώρο για την γιορτή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ - Οι πρώτες δηλώσεις της

Είναι γεγονός η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επίσημα στον ΣΚΑΪ!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει και επίσημα στον ΣΚΑΙ με νέα εκπομπή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με νέα εκπομπή και καινούργια πρότζεκτ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ - Οι πρώτες δηλώσεις της

Είναι γεγονός η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επίσημα στον ΣΚΑΪ!

Διαβάστε το στο queen.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με νέα εκπομπή  

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με νέα εκπομπή και καινούργια πρότζεκτ.Για την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΣΚΑΙ μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή «Σου Κου Family». «Μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από τον ΣΚΑΙ και το Survivor μου ανοίχτηκε μια πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σπυροπούλου: Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές!

Πού θα δούμε την παρουσιάστρια;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Επίσημα στον ΣΚΑΪ με παραπάνω από μία εκπομπές (video)

"Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της