Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση για τον γιο μου»

20:48 - 22/05/2021

Στην εκπομπή Μαμά-δες ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς και μίλησε για τα δύο παιδιά του και τον δρόμο που έχουν επιλέξει […] The post Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση για τον γιο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Εγώ το θεώρησα αυτονόητο αυτό για τον γιο μου»

Στην εκπομπή Μαμά-δες μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την επιλογή του γιου του να ασχοληθεί με το μπαλέτο. «Κοιτάω τα παιδιά μου με θαυμασμό, δύο πλάσματα που δημιουργήθηκαν από εσένα και τον άνθρωπό σου. Ήταν συγκλονιστική στιγμή όταν τοποθέτησαν την Ιόλη στα χέρια μου. Μαμά είσαι αλλά μπαμπάς γίνεσαι. Από την πρώτη στιγμή που είπα ... Περισσότερα To άρθρο Θανάσης Κουρλαμπάς: «Εγώ το θεώρησα αυτονόητο αυτό για τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θανάσης Κουρλαμπάς: Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση ότι ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο

«Κοιτάω τα παιδιά μου με θαυμασμό» Μιλώντας στην εκπομπή Μαμά-δες, ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του και τον δρόμο που έχουν επιλέξει για... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θανάσης Κουρλαμπάς: Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση ότι ο γιος μου ασχολείται με το μπαλέτο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο