«Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες έγδυσαν το σπίτι μου»

09:28 - 23/05/2021

Στην πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του ζωής, μέχρι σήμερα, κλήθηκε να αναφερθεί ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μιλώντας στη Real […] The post «Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες έγδυσαν το σπίτι μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεργιάκης: «Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες "έγδυσαν" το σπίτι μου»

Στην πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του ζωής, μέχρι σήμερα, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ενώ μοιράστηκε και ένα περιστατικό που έζησε όταν ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Διαβάστε το στο

«Ήμουν με την Ελένη Μενεγάκη όταν με ενημέρωσαν ότι μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι μου και το έγδυσαν»

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στη δουλειά; Όταν είδα για πρώτη φορά πτώμα, καλύπτοντας το αστυνομικό ρεπορτάζ το 1996 για τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Όταν έγινε σεισμός on air την ώρα που ήμουν στο παράθυρο του Alter το 2006. Όταν ήμουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη το 2005 και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες έγδυσαν το σπίτι μου»

Στην πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του ζωής, μέχρι σήμερα, κλήθηκε να αναφερθεί ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μιλώντας στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος θυμάται περισσότερες της μίας ενώ εστίασα και στον κύκλο συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη! Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στη δουλειά; Όταν είδα για πρώτη φορά πτώμα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κάναμε ζωντανή εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες έγδυσαν το σπίτι μου

Για την πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του ζωής, αλλά και τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στη «Real life» ο Τάσος Τεργιάκης.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάναμε ζωντανή εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες έγδυσαν το σπίτι μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο