Ιωάννης Μελισσανίδης: «Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε»

14:08 - 23/05/2021

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Ιωάννης Μελισσανίδης το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Ιωάννης Μελισσανίδης: «Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Μελισσανίδης - Εξομολόγηση ψυχής: Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρά μου, έρχεται, μιλάμε (Βίντεο)

Ο πατέρας μου πέθανε με όλους μας γύρω του

Διαβάστε το στο

Ιωάννης Μελισσανίδης: «Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε» (vid)

Για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα μίλησε ο Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης. 

Διαβάστε το στο

Μελισσανίδης: Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης προέβη σε μια εξομολόγηση ψυχής μιλώντας, μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, για τον πατέρα του. Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot.» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Ιωάννης Μελισσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο σκληρό πράγμα στη ζωή μου είναι η απώλεια του πατέρα μου». […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννης Μελισσανίδης: Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρά μου, έρχεται, μιλάμε

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μελισσανίδης: «Βλέπω τον πατέρα μου στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε»

Σε μία εξομολόγηση ψυχής

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο