H απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη συνάντησή της με τον Snik
14:34 - 23/05/2021
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και στον Γρηγόρη Μπάκα, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια και ο ράπερ...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι συμβαίνει τελικά με τον Snik;
"Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία" είπε η λεξάνδρα Παναγιώταρου απαντώντας στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ράπερ Snik.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δίνει τέλος στις φήμες για σχέση της με τον Snik
Για τη «Φάρμα» αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Snik μιλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα.Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά την κοινή εμφάνιση που είχε με τον ράπερ Snik απάντησε στις φήμες που οργιάζουν και τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Η Αλεξάνδρα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση μέσω της εκπομπής «Έλα χαμογέλα!». Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Open και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα, υποστηρίζοντας πως με τον ράπερ είναι μόνο φίλοι. «Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr