Ναταλία Γερμανού για Ουγγαρέζο: “Δεν του έχω κάνει κρούση μα την Παναγία” – Η αντίδραση του Τσουρού
15:30 - 23/05/2021
Μήλον τη έριδος για δύο εκπομπές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αποτελεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς, σύμφωνα
To άρθρο Ναταλία Γερμανού για Ουγγαρέζο: “Δεν του έχω κάνει κρούση μα την Παναγία” – Η αντίδραση του Τσουρού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η επική αντίδραση Ναταλίας Γερμανού για Ουγγαρέζο: “Δεν του έχω κάνει κρούση μα την Παναγία”
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα ο δημοσιογράφος δε θα συνεχίσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και φαίνεται πως από τα πρόσωπα που τον θέλουν στην ομάδα τους την επόμενη χρονιά είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε εμμέσως ότι οι εκπομπές […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑπάντηση Γερμανού στις φήμες για Ουγγαρέζο: «Δεν του έχω κάνει κρούση, μα την Παναγία» (Video)
Άβολη στιγμή για τη Ναταλία Γερμανού από το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη. Αναφερόμενος στο «διαζύγιο» του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, σχολίασε ότι ο παρουσιαστής θα ταίριαζε στην […]
Διαβάστε το στο topontiki.gr