Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήθελα να προκαλέσω, δεν ζω στον κόσμο μου»
08:54 - 24/05/2021
Για το… περιβόητο ταξίδι της στο Ντουμπάι, εν μέσω καραντίνας, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν είχε σκοπό […]
The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήθελα να προκαλέσω, δεν ζω στον κόσμο μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Ντουμπάι: Δεν ήθελα να προκαλέσω, δεν ζω στον κόσμο μου (Βίντεο)
«Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανακοίνωσε η ίδια ότι ανήκει στο δυναμικό στου ΣΚΑΙ.
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν ζω στον κόσμο μου»
«Δεν είχα πρόθεση να προκαλέσω. Δε ζω στον κόσμο μου. Ήταν και μέρος τη δουλειάς», δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιλώντας για το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι. Για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, εν μέσω καραντίνας, απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει με τις αναρτήσεις της στο Instagram. ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν ζω στον κόσμο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασε 11 κιλά – Η πόζα με το κατακόκκινο μαγιό
Δείτε τη νέα υπέροχη σιλουέτα της παρουσιάστριας.
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήθελα να προκαλέσω, δεν ζω στον κόσμο μου»
Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στις κάμερες και ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε φαντάζεσαι ποια εκπομπή θα παρουσίαζε, αν δεν έκανε τον “Αγρότη”
Στην οικογένεια του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αποκάλυψε στο ΣΟΥΚΟΥ Family ανήμερα της
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δε φαντάζεσαι ποια εκπομπή θα παρουσίαζε, αν δεν έκανε τον “Αγρότη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr