Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο πατέρας μου είχε βίαιη συμπεριφορά - Τον συγχώρησα αλλά δεν ξέχασα - ΒΙΝΤΕΟ

15:18 - 26/05/2021

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Eurovision, την Ελενα Παπαρίζου αλλά και και την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξομολογείται: «Ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά»

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Πέρασα πολύ άσχημα, ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά”

Καθήλωσε με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρους. Στο κλείσιμο της κουβέντας τους, μάλιστα, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του.   «Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: “Πέρασα πολύ άσχημα, ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξομολογείται: «Ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων έκανε μία προσωπική εξομολόγηση. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον πατέρα του κάνοντας γνωστό πως ήταν βίαιος και πως μετά από δική του πρωτοβουλία σταμάτησε κάθε επαφή μαζί του.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Πέρασα πολύ άσχημα, ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Ο πατέρας μου ήταν βίαιος - Δεν θέλω παιδιά

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του πατέρα του και τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα βίαιη, σε σημείο πλέον που ο ίδιος δεν θέλει να κάνει παιδιά.Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την ζωή του. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του και στο γεγονός ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά. «Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Χριστοφόρου: «Ο πατέρας μου είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά»

Μία εξομολόγηση ψυχής του αγαπημένου τραγουδιστή στο Πρωινό

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;