Αιμίλιος Χειλάκης: Γι’ αυτό είπε ναι στις Άγριες Μέλισσες
13:52 - 27/05/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε και για το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη […]
The post Αιμίλιος Χειλάκης: Γι’ αυτό είπε ναι στις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμίλιος Χειλάκης: Γι’ αυτό είπε «ναι» στις Άγριες Μέλισσες
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε και για το ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που θα ερμηνεύσει στις Άγριες Μέλισσες.
Διαβάστε το στο thebest.grΑιμίλιος Χειλάκης: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες
«Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρων χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑιμίλιος Χειλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, παραχωρώντας μία συνέντευξη
To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες
Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και στη σύντροφό του, Αθηνά Μαξίμου. Με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο spoilersΑιμίλιος Χειλάκης: Τι είπε για την είσοδό του στις Άγριες Μέλισσες;
Θα τον δούμε στη τρίτη σεζόν της σειράς
Διαβάστε το στο ekriti.gr