Τραγωδία στα Χανιά: Δεν μπορεί να το πιστέψει η γιαγιά της - «Χαστούκι με δύο παλάμες να θάψω το εγγόνι μου»

10:16 - 28/05/2021

Η γιαγιά της 11χρονης και μητέρα του πατέρα της εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε για την τραγωδία που ζει η οικογένεια της. «Να με θάψουν εμένα, δεν θα στενοχωριόμουν. Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Είναι ένα χαστούκι με δύο παλάμες, όχι με μία και με τρεις μπορώ να πω. Αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά τα πράγματα, δεν αλλάζουν αυτή τη στιγμή», εξέφρασε η γιαγιά της 11χρονης. Και συνέχισε τονίζοντας το εξής: «Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να είμαστε μια γροθιά. Εγώ αυτή τη στιγμή, θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στενοχωρημένη». «Έπρεπε να μας ειδο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις