Ιωάννα Μαλέσκου εφ’ όλης της ύλης – «Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
08:48 - 29/05/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί η Ιωάννα Μαλέσκου στο ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Η όμορφη παρουσιάστρια […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου εφ’ όλης της ύλης – «Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της
Διαβάστε το στο Εξομολόγηση της Μαλέσκου: «Μου έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
Για τα όσα έχουν ακουστεί για αυτή και τις δύσκολες που πέρασε τον πρώτο καιρό στον ΣΚΑΙ, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.
Διαβάστε το στο Πικραμένη Ιωάννα Μαλέσκου: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο…»
Η παρουσιάστρια του Love It αναφέρεται, αποκάλυψε πως «υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν, ιδίως στο ξείνημα. Στιγμές που στεναχωριόμουν, συγκινούμουν ακόμα και καταρρακωνόμουν». Διαβάστε όλα όσα ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου: Σε είχα για ποιο σκληρό καρύδι, για να το πω απλοϊκά. Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δυο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννα Μαλέσκου: “Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο”
Mια συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: “Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙωάννα Μαλέσκου: "Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο"
"Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε" αναφέρει στην συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Ιωάννα Μαλέσκου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΙωάννα Μαλέσκου: «Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο» (vid)
Αφοπλιστικά ειλικρινής η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για όλα!
Το άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΙωάννα Μαλέσκου: Μου έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο
Η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της μίλησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της, τις δύσκολες στιγμές, τις σκληρές κριτικές και τις «κατάρες» στα social.Μια εξομολόγηση για όλα έδωσε στο περιοδικό ΟΚ η Ιωάννα Μαλέσκου που είναι αναμφίβολα ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες της τηλεοπτικές σεζόν, τις φωτογραφίες στο Instagram, τα κακεντρεχή σχόλια Σε είχα για ποιο σκληρό καρύδι, για να το πω απλοϊκά. Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δυο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταπικρίνονταν στην πραγματικότητα μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤο παράπονο και η οργή της Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου έλεγαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ξεκαθαρίζοντας πολλά πράγματα που αφορούν την ίδια, αλλά και τη μεταγραφή της από την κρητική τηλεόραση σε ένα μεγάλο κανάλι.
Διαβάστε το στο to10.grΗ Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογείται: «Έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
Η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις δυσκολίες της τηλεοπτικές σεζόν και τα κακεντρεχή σχόλια, ενώ ξεκαθάρισε τις αλλαγές που δεν έκανε μετά από αιτήματα του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημειώνει στο περιοδικό OK πως «υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν, ιδίως στο ξείνημα. Στιγμές που στεναχωριόμουν, συγκινούμουν […]
Διαβάστε το στο dete.gr