Τζέιμς Καφετζής: Επιτέθηκε on air στην Μαλέσκου και αποχώρησε άρον άρον

15:16 - 02/06/2021

O Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It αλλά δεν είχε και τις καλύτερες προθέσεις. Γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και αποχώρησε on air; The post Τζέιμς Καφετζής: Επιτέθηκε on air στην Μαλέσκου και αποχώρησε άρον άρον appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τζέιμς Καφετζής «δίκασε» την Ιωάννα Μαλέσκου και αποχώρησε σαν... κύριος (βίντεο)

Ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο και τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Ο Τζέιμς είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα… Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήτα

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται