Τζέιμς Καφετζής: Επιτέθηκε on air στην Μαλέσκου και αποχώρησε άρον άρον
15:16 - 02/06/2021
O Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It αλλά δεν είχε και τις καλύτερες προθέσεις. Γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και αποχώρησε on air;
The post Τζέιμς Καφετζής: Επιτέθηκε on air στην Μαλέσκου και αποχώρησε άρον άρον appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Τζέιμς Καφετζής «δίκασε» την Ιωάννα Μαλέσκου και αποχώρησε σαν... κύριος (βίντεο)
Ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο και τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.
Ο Τζέιμς είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ιδέα τι γίνεται μέσα εκεί. Περισσότερο μου θυμίζει Big Brother. Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε. Όταν έλεγε ο Παππάς για την Άννα Μαρία δεν εστιάσατε αν αυτά που έλεγε είναι μισογυνίστικα. Για μένα αυτό ήταν λάθος. Έχω δει πως ενώ εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, εσείς λέγατε πως ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου. Ο Βασίλης είχε πει ότι ο Νίκος το έκανε επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα… Εγώ ήμουν στο παιχνίδι αλλά αυτοί που βλέπανε ήταν η οικογένειά μου. Για εκείνους ήταν πιο δύσκολο από ότι ήτα
Διαβάστε το στο pronews.gr