Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ετοιμάζει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή – «Θα έχει σατιρικό περιεχόμενο»

18:51 - 10/12/2019

Στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος συμμετέχει φέτος στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν […] The post Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ετοιμάζει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή – «Θα έχει σατιρικό περιεχόμενο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Καλυβάτσης ετοιμάζει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή – "Θα έχει σατιρικό περιεχόμενο"

Για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” αλλά την εκπομπή που ετοιμάζει, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES”, ο Σωτήρης Καλυβάτσης. «Να ρωτήσετε τον Χάρη Ρώμα για το αν θα με δείτε με γκεστ στο Καφέ της Χαράς, άλλωστε, εγώ χτυπάω… κάρτα στο “Αν ήμουν πλούσιος”. Αν ήμουν πλούσιος θα ξεπλήρωνα όλες τις υποχρεώσεις μου για να μην τα έχω πάνω από το κεφάλι μου και μετά όσο πιο γρήγορα μπορούσα θα τα έτρωγα μαζί με τους ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω. Το καλοκαίρι δούλευα ως ψήστης σε ταβέρνα φίλου μου στους Αρκιούς. Επίσης, με το σκάφος εργάζομαι και σαν σκίπερ», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης. «Κι εγώ δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Αν μπορεί ο άλλος να αν

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο