Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

01:08 - 03/06/2021

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ατύχημα που είχε στην […] The post Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Εγώ ξεκίνησα για μουσικός και πιάνο, είχα ταλέντο κι ήμουν 16», λέει ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, αλλά ένα ατύχημα του άλλαξε τη ζωή. Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία και τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα. «Δεν σχεδίαζα ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή!

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ατύχημα που είχε στο σχολείο...

Διαβάστε το στο Zougla

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και η γιαγιά Κατίνα Παξινού

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση αφηγήθηκε τη μυθιστορηματική ζωή του.

Διαβάστε το στο

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή στα 16 του χρόνια

Για τον ατύχημα που είχε στην εφηβεία και τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα, μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που ήταν απόψε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. «Εγώ ξεκίνησα για μουσικός και πιάνο αλλά δυστυχώς είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο που μου διέκοψε την πιανιστική μου καριέρα. Μου πέταξε ένας συμμαθητής την […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία και τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και η σοβαρή ρήξη με τον Αλέξη Μινωτή

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show». Ο γνωστός ηθοποιός αφηγήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου To άρθρο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και η σοβαρή ρήξη με τον Αλέξη Μινωτή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και η άβολη στιγμή με τη Μαρία Κάλλας

Για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία αλλά και μια άβολη στιγμή με την Μαρία Κάλλας μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Διαβάστε το στο astrology.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία και τον ανάγκασε να αλλάξει καριέρα. «Δεν σχεδίαζα ποτέ πράγματα για τη ζωή μου, ούτε όνειρα έκανα. Ακόμη και όταν έκανα μεγάλες επιτυχίες, όπως το “Δις Εξαμαρτείν”. Θα μπορούσα να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς ακολούθησε το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Διαβάστε το στο spoilers

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα στα 16 που του άλλαξε την ζωή

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2Night Show για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία και μια άβολη στιγμή με την Μαρία Κάλλας.Καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλώντας για την καριέρα του, αλλά και το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. «Εγώ ξεκίνησα για μουσικός και πιάνο αλλά δυστυχώς είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο, που μου διέκοψε την πιανιστική μου καριέρα. Μου πέταξε ένας συμμαθητής την τσάντα από το παράθυρο με σκοπό να μπει μέσα ο καθηγητής στην τάξη κι εγώ να είμαι απ’ έξω. Αυτά τα αστεία. Εγώ ως αίλουρος πήδηξα για να μπω μέσα, αυτός δεν με είδε ότι ήμουν στον αέρα και πέρασαν τα χέρι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για την επαγγελματική του ζωή.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο