Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη»
11:51 - 15/10/2019
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από ένα σίριαλ συζητήσεων που γίνονται εδώ και καιρό γύρω από τα πρόσωπα που ο ίδιος […]
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Την Τσολάκη φυσικά και την έχω κάνει block»
Τι γίνεται τελικά με τα social media του Δημήτρη Ουγγαρέζου;
Διαβάστε το στο Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «στολίστηκε» και έκανε ερωτική εξομολόγηση στην «Βάνια»
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Βάνια (Ματίνα Νικολάου) προκάλεσαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» να ντυθεί…
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη
Μετά από ένα σίριαλ συζητήσεων που γίνονται εδώ και καιρό γύρω από τα πρόσωπα που ο ίδιος κάνει unfollow...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη (VIDEO)
Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινό και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
"Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow, έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε το πρόβλημα που βγάζετε συμπεράσματα για τις ανθρώπινες σχέσεις από ένα unfollow. Μπορεί εκείνη την ώρα εγώ να βαριέμαι. Τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι φίλη μου για ένα μήνα την έκανα unfollow γιατί ανέβαζε συνέχεια παπούτσια. Ο Λιάγκας λέει βλακείες, δεν τον έχω κάνει unfollow. Ο Λιάγκας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με ένα φίλο του, δεν μπορώ να βλέπω τη φάτσα του! Τον έκανα unfollow, τoν ξαναέκανα μετά follow. Έχω λόγο για τον κα
Διαβάστε το στο thestival.grΞέσπασε ο Ουγγαρέζος: «Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη και unfollow τη Συνατσάκη και τον Λιάγκα»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής "Πρωινό" για τα unfollow που έχει κάνει σε διάσημους στο Instagram και τους λόγους που αποφάσισε να μην τους βλέπει στο timeline της εφαρμογής.
The post Ξέσπασε ο Ουγγαρέζος: «Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη και unfollow τη Συνατσάκη και τον Λιάγκα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Φυσικά και έχω κάνει block την Ελένη Τσολάκη
Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν χθες στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινό και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
"Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow, έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε το πρόβλημα
Διαβάστε το στο madata.gr