Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε για το θέμα των κιλών της- “Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά”
17:04 - 06/06/2021
Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το
To άρθρο Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε για το θέμα των κιλών της- “Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξεσπά για τα κιλά της: Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, σαν αγελάδα δεν πας πουθενά
Η παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά για το μπούλινγκ που έχει δεχτεί κατά καιρούς εξαιτίας των περιττών της κιλών
Διαβάστε το στο Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά»
Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη. Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη ... Περισσότερα
To άρθρο Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε για το θέμα των κιλών της- “Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά”
"Όλοι οι δικοί μου μου έλεγαν πως έπρεπε να χάσω κιλά"
Διαβάστε το στο Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη: Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά
Κατάθεση ψυχής από την Αντελίνα Βαρθακούρη. Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή της […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Αντελίνα Βαρθακούρη για το θέμα των κιλών: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά»
Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά»
Μια πάρα πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τα κιλά έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη, στον αέρα της εκπομπής Σου-κου family. Η παρουσιάστρια «άγγιξε» πολλούς με τα λόγια της, τα οποία δεν γίνεται να μην σε βάλουν σε σκέψεις. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα...
The post Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟργισμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά» για τα παραπάνω κιλά (vid)
Μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και περιέγραψε τις μάχες που έχει δώσει η ίδια με τα δικά της κιλά, τα σχόλια που άκουγε κατά καιρούς για αυτά αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον αυτό το θέμα στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλους. «Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟργισμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά»
Την αλληλεγγύη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έστειλε η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από την εκπομπή της με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή του για την περιπέτειά του με τα επιπλέον κιλά. Η […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΈξαλλη η Α.Βαρθακούρη με τα σχόλια για τα κιλά της: «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα»
Σε μία πρωτοφανή εξομολόγηση προχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς όσων αφορά τα περιττά κιλά της.
«Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για μένα. Είναι δύσκολο να σε κρίνουν για τα κιλά σου και το λέω και συγκινούμαι γιατί έχω περάσει πάρα πολλά γι’ αυτά τα κιλά. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου ότι δεν αξίζει καθόλου, καθόλου, μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.
Εγώ πήρα 20 κιλά, μπορεί και παραπάνω. Δεν καταλάβαινα πώς έβαζα κιλά. Το φαγητό είναι πάντα εκεί, δεν σε προδίδει ποτέ, σου προσφέρει αγάπη και αγκαλιά όποτε τη θέλεις εσύ. Επειδή για πολλά χρόνια έδινα τους δικούς μου αγώνες σε πολλά επίπεδα, έφτασε μια μέρα που άρχισα να ξεσπάω στο φαγητό και
Διαβάστε το στο pronews.grΞέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά – “Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα” (βίντεο)
Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και περιέγραψε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον αέρα της ζωντανή εκπομπής: Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά
Αντελίνα Βαρθακούρη: Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιουνίου, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την εκπομπή της για τις δικές της μάχες με τα κιλά, αλλά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον αέρα της ζωντανή εκπομπής: Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά
Διαβάστε το στο spoilersΑντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε για τα κιλά της «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά»
Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασε για τα κιλά της «Μου έλεγαν είσαι σαν φάλαινα, δεν πας πουθενά» Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην οποία μίλησε ανοιχτά για το θέμα των κιλών του και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Το […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr