Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή
11:48 - 07/06/2021
Πριν μερικές μέρες, ο James Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Love it” και η συζήτηση με την Ιωάννα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για τη συνέντευξη με τον Τζέιμς Καφετζή
«Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει, εσείς να μου πείτε»
«Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Τζέιμς Καφετζή. Η συζήτηση που είχε πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου με τον πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή, ήταν μάλλον… επεισοδιακή. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι η παρουσιάστρια και ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει, εσείς να μου πείτε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση του Τζέιμς από την εκπομπή της
«Δεν ξέρω τι έχει γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Μίλησε για πρώτη φορά για το επεισόδιο με τον James Καφετζή
Μια άβολη στιγμή είχε η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής της «Love It» με πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Survivor, James Καφετζή. Συγκεκριμένα ο James Καφετζής, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλατό, φάνηκε πως δεν ήθελε να είναι εκεί και το έδειχνε με το ύφος του στους συντελεστές της εκπομπής ενώ στην […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: Μιλά για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Τζέιμς – Η αμηχανία της [βίντεο]
Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου, έξω από το στούντιο του Love It, προκειμένου η παρουσιάστρια να μιλήσει για το σκηνικό με τον Τζέιμς Καφετζή. Να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Survivor, όταν εμφανίστηκε στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια που...
The post Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά για πρώτη φορά για το περιστατικό με τον Τζέιμς – Η αμηχανία της [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΙωάννα Μαλέσκου: Μιλάει για το επεισόδιο με τον Καφετζή στο «Love It»
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για πρώτη φορά για το επεισόδιο που είχε με τον Τζέιμς Καφετζή κατά την διάρκεια της εκπομπής «Love It».Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν λίγο καιρό είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζής κατά την διάρκεια της εκπομπής «Love It» και η γνωστή παρουσιάστρια «έσπασε» την σιωπή της. Συγκεκριμένα, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και δήλωσε πως «καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Τζέιμς, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι». «Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr