Αντέδρασε ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου: «Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά»

10:27 - 08/06/2021

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μίλησε ο Χάρης Ρώμας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ απάντησε και για τις […] The post Αντέδρασε ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου: «Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάρης Ρώμας - Αντέδρασε για τη Σοφία Μουτίδου: Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά (Βίντεο)

«Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου», λέει ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε το στο

H αντίδραση του Χάρη Ρώμα στη Σοφία Μουτίδου: «Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά» (vid)

«Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χάρης Ρώμας: "Ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά"

Αντέδρασε για τη Σοφία Μουτίδου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο