Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου

12:26 - 08/06/2021

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μίλησε ο Χάρης Ρώμας ενώ απάντησε και για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου. «Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει […] The post Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αντίδραση του Χάρη Ρώμα σε ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου – «Απεχθάνομαι τη μικρότητα»

«Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου», λέει ο Χάρης Ρώμας. Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη νέα σειρά που ετοιμάζει, ενώ απάντησε και για τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου. «Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα ... Περισσότερα To άρθρο Η αντίδραση του Χάρη Ρώμα σε ερώτηση για τη Σοφία Μουτίδου – «Απεχθάνομαι τη μικρότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Καταγράφηκε σε βίντεο σκυλίτσα που πήγε το μικρό της σε κλινική για βοήθεια

Άτομο που ταυτίζεται με σκύλο δημιούργησε χώρο για ανθρώπους με αντίστοιχες τάσεις

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση του κλιματιστικού στο αυτοκίνητό σας

Τι σημαίνει πραγματικά ο όρος «τοξική αρρενωπότητα» και γιατί συζητιέται τόσο

Προβλήματα στο μπεκ ψεκασμού καυσίμου: Συχνά σημάδια για να τα αναγνωρίσετε

Πώς να ξαναχτίσετε τις οικογενειακές σχέσεις μετά από μια σύγκρουση