Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου»
13:04 - 08/06/2021
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται, αλλά ο γάμος αυτός φαίνεται πως μέχρι στιγμής προκαλεί αναταράξεις στα τηλεοπτικά […]
The post Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά: Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου (Βίντεο)
«Εγώ δεν έχω αυλές» είπε η Κατερίνα Καινούργιου που ήταν «χείμαρρος» κατά της Φαίης Σκορδά.
Διαβάστε το στο Χείμαρρος η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Σκορδά: «Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου – Εγώ δεν έχω αυλές»
Τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για τη Δανάη Μιχαλάκη, οδήγησαν την Κατερίνα Καινούργιου στο Ευτυχείτε να απαντήσει. Η παρουσιάστρια του Open τοποθετήθηκε, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, «Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου χείμαρρος κατά της Φαίης Σκορδά: “Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου – Εγώ δεν έχω αυλές”
Τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για τη Δανάη Μιχαλάκη, οδήγησαν την Κατερίνα Καινούργιου
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου χείμαρρος κατά της Φαίης Σκορδά: “Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου – Εγώ δεν έχω αυλές” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr