Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο» (Video)

13:54 - 09/06/2021

Για τις καταγγελίες που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της με τους γιους της μίλησε η Σοφία Παυλίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο»

«Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο», επισημαίνει η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίεςγια το χώρο του ελληνικού θεάτρου, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως»

«Μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών στο θέατρο πήρα πολλές συγγνώμες γιατί το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε όσο έπρεπε» δήλωσε η Σοφία Παυλίδου μιλώντας το «Πάμε Δανάη!»

Διαβάστε το στο

Σοφία Παυλίδου: Πήρα πολλές συγνώμες όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Παυλίδου το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Δανάη Μπάρκα. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τσουνάμι των καταγγελιών στον χώρο του θέατρο που ήρθε στο φως το τελευταίο διάστημα καθώς και στην δική της προσωπική ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Παυλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγνώμες όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο»

Στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Δανάη Μπάρκα. Η […] The post Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγνώμες όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σοφία Παυλίδου: “Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο”

Για τις καταγγελίες που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για To άρθρο Σοφία Παυλίδου: “Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες για το χώρο του ελληνικού θεάτρου, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της με τους γιους της. «Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοφία Παυλίδου: «Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο»

Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο», επισημαίνει η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίεςγια το χώρο του ελληνικού θεάτρου, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)