Δάκρυσε Νίκος Ζήσης: «Ξέρω ότι μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή»

21:54 - 09/06/2021

Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ, με τον λιγοστό κόσμο της ΑΕΚ να αποθεώνει τον Νίκο Ζήση και εκείνον να δακρύζει στον πάγκο. “Ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή” είπε στην κάμερα της ΕΡΤ. Συγκινημένος έκλεισε τη σεζόν 2020/21 ο Νίκος Ζήσης. Ο πολύπειρος γκαρντ που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό […] The post Δάκρυσε Νίκος Ζήσης: «Ξέρω ότι μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήσης: Αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις της με νίκη επί του Προμηθέα, στο πιθανότατα τελευταίο παιχνίδι στη μεγάλη καριέρα του Νίκου Ζήση. Η Ένωση έκανε το 3-1 επί των Πατρινών στους μικρούς τελικούς των πλέι οφ επικρατώντας με 95-72 στο ΟΑΚΑ, το οποίο αποθέωσε, λίγο πριν τη λήξη, τον Ζήση. Όχι τυχαία, αφού αυτό μπορεί […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζήσης: «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε για το μέλλον του ο…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δάκρυσε ο Ζήσης: «Ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή» (vid)

Ο Νίκος Ζήσης δάκρυσε στο τέλος του αγώνα - Αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ, καθώς αυτό ίσως και να ήταν το τελευταίο του ματς - «Αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή».

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Νίκος Ζήσης στο ΟΑΚΑ - «Ξέρω ότι μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή»

ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Νίκος Ζήσης στο ΟΑΚΑ - «Ξέρω ότι μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή» 09/06/2021 Συγκινημένος έκλεισε τη φετινή σεζόν ο Νίκος Ζήσης. Ο πολύπειρος γκαρντ που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ΑΕΚ στο φινάλε της σειράς των μικρών τελικών της Basket League με τον Προμηθέα και δάκρυσε στον πάγκο της ομάδας του, με τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν ο ένας μετά από τον άλλο. "Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή. Ακούστηκε το όνομά μου από τον κόσμο, ήρθαν αναμνήσεις από τα παλιά. Το ζήσαμε όλο αυτό μαζί με την οικογένειά μου. Περιμένω να μιλήσω

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Νίκος Ζήσης: Αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή

Περιμένω να μιλήσω και με την ΑΕΚ πριν πω περισσότερα, δήλωσε ο Νίκος Ζήσης. Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ολοκληρώθηκε η εφετινή αγωνιστική περίοδος για τον Νίκο Ζήση, με τον έμπειρο γκαρντ της ΑΕΚ να δακρύζει στον πάγκο της Ένωσης, καθώς ο αποψινός, απέναντι στον Προμηθέας Πατρών, μπορεί να ήταν και ο τελευταίος της πλούσιας καριέρας του. «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία μου στιγμή. Ακούστηκε το όνομά μου από τον κόσμο, ήρθαν αναμνήσεις από τα παλιά. Το ζήσαμε όλο αυτό μαζί με την οικογένειά μου. Περιμένω να μιλήσω και με την ΑΕΚ πριν πω περισσότερα» δήλωσε ο Ζήσης, ο οποίος αποθεώθηκε από τον λιγοστό κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και στη συνέχει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)