Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Απλά ανάμεσα σε μένα και τον Snik δεν υπήρχε χημεία»

11:38 - 12/06/2021

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο. Ανάμεσα σε άλλα, το εντυπωσιακό μοντέλο που […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Απλά ανάμεσα σε μένα και τον Snik δεν υπήρχε χημεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώταρου: Ανάμεσα σε μένα και τον Snik δεν υπήρχε χημεία

Για το θέμα που προέκυψε με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Snik μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου πρότεινε πάνω από 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του – Ήταν ό,τι πιο χυδαίο»

Στον περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο, παραχώρησε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την πιο ανήθικη πρόταση που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα από άγνωστο. Με την Ιωάννα Τούνη διατηρείτε φιλικές σχέσεις και μετά το My Style Rocks. Επικοινώνησες μαζί της όταν διέρρευσε το ροζ βίντεο; Το έκανα λίγο πιο μετά, όχι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Με τον Snik δεν υπήρχε χημεία - Οπότε δεν ήμουν εγώ η πέτρα του σκανδάλου»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση με τον Snik καθώς τόνισε πως ενοχλήθηκε που θεωρήθηκε ως «πέτρα του σκανδάλου». Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που σε θέλουν ζευγάρι με τον Snik και αφήνουν να εννοηθεί ότι είσαι ο λόγος που χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα. Καταλαβαίνω ότι επειδή έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, αν με δουν μ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Παναγιώταρου: «Απλά ανάμεσα σε μένα και τον Snik δεν υπήρχε χημεία»

Aπαντά στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο