Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω»

12:50 - 12/06/2021

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής προσπάθησε […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω

Το μεταγραφικό παζάρι ξεκίνησε… - Κάποιοι φεύγουν, κάποιοι μένουν...

Διαβάστε το στο

Ουγγαρέζος: Είμαι στον ΑΝΤ1, σέβομαι το ψωμάκι που τρώω

Για το τηλεοπτικό του μέλλον ρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Είμαστε στα στούντιο Κάπα, στον ΑΝΤ1. Είμαστε εδώ, πληρωνόμαστε, από τον μισθό μας πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και σεβόμαστε το ψωμάκι που τρώμε. Για όσο θα το τρώμε», ανέφερε ο παρουσιαστής στην κάμερα του OPEN και συνέχισε: «Οπότε δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Απαντά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω, για όσο θα το τρώω» (vid)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η δύσκολη περίοδος που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ότι λέμε γυρίζει μπούμερανγκ»! «Είμαστε στα στούντιο Κάπα, στον ΑΝΤ1. Είμαστε εδώ, πληρωνόμαστε, από τον μισθό μας πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και σεβόμαστε το ψωμάκι που τρώμε. Για όσο θα το τρώμε» πρόσθεσε, με σαφήνεια, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω”

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον του δημοσιογράφου και αν θα παραμείνει στον ANT1… Ο To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με το κανάλι του Αμαρουσίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι στον Antenna και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποφύγει, με σεβασμό και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξεκαθαρίζει τη σχέση του με το κανάλι του Αμαρουσίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είμαι στον Antenna και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι φήμες για αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και η απάντηση του παρουσιαστή

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούσατε από εμένα κάτι, είμαι στον ΑΝΤ1, σέβομαι το ψωμάκι που τρώω».Εκτός ΑΝΤ1 θέλουν τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο πολλά σενάρια για την νέα τηλεοπτικη σεζόν. Ο ίδιος ο παρουσιαστής μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (12/06) στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, σχολίασε τα όσα ακούγονται δίχως ωστόσο να απαντά με σαφήνεια για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Πρέπει να φύγω το καταλαβαίνετε… είναι δύσκολη η περίοδος που δεν πρέπει να μιλάμε γιατί ότι λέμε γυρίζει μπούμερανγκ. Είμαστε στα στούντιο Κάπα, στον ΑΝΤ1. Είμαστε εδώ, πληρωνόμαστε, από τον μισθό μας πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας και σεβόμαστε το ψωμάκι που τρώμ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Είμαι στον ΑΝΤ1 και σέβομαι το ψωμάκι που τρώω"

"Δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο