Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

15:22 - 12/06/2021

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκαθάρισε στον διοικητικό ηγέτης της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Ο Σέρχιο Αραούχο ξεκαθάρισε στον διοικητικό ηγέτης της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο

Ξεκάθαρος ο Αραούχο: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»!

Ξεκάθαρος ο Αραούχο: «Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ»! 12/06/2021 Ένα ακόμη βήμα για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ! Ο «Τσίνο» ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της Λας Πάλμας ότι θέλει να επιστρέψει στην Ένωση. Ο Αργεντινός επιθετικός θέλει να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Σε συνάντηση του με τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ του ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος του στη Λας Πάλμας έχει κλείσει και ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο. Μάλιστα, ο 29χρονος ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας να δείξει καλή θέληση και να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί άμεσα η

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)