Αραούχο: «Έκλεισε ο κύκλος μου στη Λας Πάλμας - Θέλω ΑΕΚ»

16:58 - 12/06/2021

Ο Σέρχιο Αραούχο ενημέρωσε τον πρόεδρο της Λας Πάλμας ότι…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αραούχο: «Έκλεισε ο κύκλος μου στη Λας Πάλμας - Θέλω ΑΕΚ»

Ο Σέρχιο Αραούχο ενημέρωσε τον πρόεδρο της Λας Πάλμας ότι θέλει να φύγει.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Παιχνίδια τακτικής από τη Λας Πάλμας για Αραούχο

Παιχνίδια τακτικής από τη Λας Πάλμας για Αραούχο 13/06/2021 Ποτέ δεν ήταν εύκολη για την ΑΕΚ η διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ο οποίος, παρότι έχει ενημερωθεί από τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να έρθει στην Ελλάδα και την Ένωση, κάνει το γνωστό παιχνίδι τακτικής του. Διότι με παιχνίδι τακτικής μοιάζει το δημοσίευμα που κυκλοφορεί σήμερα στα Κανάρια Νησιά σχετικά με τον «Τσίνο», τον οποίο, όπως τονίζεται, η διοίκηση της Λας Πάλμας όχι μόνο δεν προτίθεται να παραχωρήσει, αλλά θέλει να του δώσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το «Canarias7» αναφέρει συγκεκριμένα για τον Αραούχο: «Όσα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Μόνο η... χριστουγεννιάτικη κατάρα την απειλεί - 13 «γκέλες» σε 14 ματς

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Κλάιμπερν - Νοκ άουτ για μεγάλο διάστημα

A1 Γυναικών: Live Streaming Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός

Στα άκρα Βινίσιους και Ρεάλ: Η απάντηση του Βραζιλιάνου στις αποδοκιμασίες του «Μπερναμπέου» (vid)

Ολυμπιακός - Κολοσσός: Οι πρώτες ενέργειες του Μόντε Μόρις στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ανδρέας Τεττέη: Πότε ενσωματώνεται στον Παναθηναϊκό και πότε κάνει ντεμπούτο