Ελευθερία Ελευθερίου: Ερωτευμένη με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ μετά το Survivor;

09:44 - 15/06/2021

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να μείνει στο Survivor για κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες. Πλέον, η  τραγουδίστρια έχει επανέλθει στους...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ελευθερία Ελευθερίου πήγε θέατρο με τον Κώστα Ρουκουνάκη της ΑΕΚ (pic)

H τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου πήγε θέατρο με τον νεαρό άσο της ΑΕΚ, Πέτρο Ρουκουνάκη.

Διαβάστε το στο

Ελευθερία Ελευθερίου: Με ποιον παίκτη της ΑΕΚ βγαίνει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου έχοντας στο πλευρό της έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Διαβάστε το στο

Τι τρέχει με την Ελευθερία Ελευθερίου και νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ; (pics)

Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο παίκτης της ΑΕΚ εθεάθησαν στο…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»