Έντισον Καβάνι: Aυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη
11:20 - 15/06/2021
Ο Έντινσον Καβάνι αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη αγωνιστική περίοδος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του στην Ευρώπη πριν επιστρέψει στη Νότια Αμερική για να…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καβάνι: «Αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη»
Ο Έντινσον Καβάνι, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη αγωνιστική περίοδος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η...
Διαβάστε το στο ZouglaΚαβάνι: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη»
Ο Έντινσον Καβάνι έχει αποφασίσει μετά την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στη Λατινική Αμερική.
The post Καβάνι: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΒόμβα Καβάνι: Τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη
Ο Εντινσον Καβάνι, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη αγωνιστική περίοδος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του στην Ευρώπη, πριν επιστρέψει στη Νότια Αμερική για να ολοκληρώσει την καριέρα του. «Αποφάσισα να παίξω ακόμη μία χρονιά εκεί (σ.σ. στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), γιατί νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ομάδα και αυτό είναι […]
The post Βόμβα Καβάνι: Τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΚαβάνι: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη»
Ο Έντινσον Καβάνι, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη αγωνιστική περίοδος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του στην Ευρώπη, πριν επιστρέψει στη Νότια Αμερική για να ολοκληρώσει την καριέρα του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΚαβάνι: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη»
Καβάνι: «Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη»
15/06/2021
Ο Έντινσον Καβάνι, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα, η επόμενη αγωνιστική περίοδος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του στην Ευρώπη, πριν επιστρέψει στη Νότια Αμερική, για να ολοκληρώσει την καριέρα του.
«Αποφάσισα να παίξω ακόμη μία χρονιά εκεί (σ.σ. στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), γιατί νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ομάδα και αυτό είναι που με παρακινεί να μείνω», σχολίασε ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος σε ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις με ομάδες της Νότιας Αμερικής, απάντησε: «Ο αδελφός μου είχε κάποιες συζητήσεις.
Πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, τα οποία είναι φυσιο
Διαβάστε το στο filathlos.grΚαβάνι : “Η τελευταία μου χρονιά στην Ευρώπη”
Ο Έντινσον Καβάνι αποκάλυψε ότι η επόμενη περίοδος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία του στην Ευρώπη, πριν επιστρέψει στη Νότια Αμερική για να ολοκληρώσει την καριέρα του. «Αποφάσισα να παίξω ακόμη μία χρονιά εκεί (σ.σ. στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), γιατί νομίζω ότι υπάρχει μια καλή ομάδα και αυτό είναι που με παρακινεί να […]
Διαβάστε το στο thessports.gr