Χωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό η Σερβία
12:28 - 16/06/2021
Χωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό η Σερβία
16/06/2021
Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε γνωστό με δήλωσή του ότι χρειάζεται ξεκούραση μετά από τη χρονιά MVP που έκανε με τους Νάγκετς κι έτσιν δε θα συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου με τη Σερβία.
«Είναι η στιγμή που πρέπει να ανακοινώσω, παρά τη μεγάλη μου επιθυμία, ότι δεν θα είμαι διαθέσιμος να παίξω για την εθνική ομάδα. Απλά, η κατάσταση του κορμιού μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα γήπεδα για να επανέλθει. Πρέπει να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα για φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και χωρίς εμένα, κάτι που θα μας ευχαριστήσει όλους», σημειώνει στη γραπτή
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σερβία: Χωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά
Xωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα παραταχθεί η Σερβία στο Προολυμπιακό…
Διαβάστε το στο onsports.grΧωρίς Νέντοβιτς η προπόνηση της Σερβίας!
☘☘????????Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της εθνικής Σερβίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι εξετάσεις από τους γιατρούς των “πλάβι”, που θα επιτρέψουν στον γκαρντ του Παναθηναϊκού να πάρει μέρος στις προπονήσεις.
Continue reading Χωρίς Νέντοβιτς η προπόνηση της Σερβίας! at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΧωρίς Γιόκιτς η Σερβία στο Προολυμπιακό του Βελιγραδίου (vid)
Χωρίς τον Νίκολα Γιόκιτς θα παραταχθεί η Σερβία στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου (29/6 – 4/7) καθώς ο εφετινός MVP του ΝΒΑ δήλωσε πως χρειάζεται να ξεκουραστεί μετά από μια…
Διαβάστε το στο politik.gr