Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

14:52 - 18/06/2021

Μιλώντας στο Pop Up για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε τόσο στην πρόκληση που έχει, […] The post Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χειλάκης: Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;

«Πατρίδα μας είναι το κοινωνικό μας μέρος, δεν είναι απλά το χώμα μας», δήλωσε ο ηθοποιός στο Pop Up

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: «Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;»

«Η πρόκληση είναι διπλή. Πρέπει να είσαι ακριβής με το ακριβές που έχει αυτή η δουλειά. Πρέπει να είμαι πολύ συνεπής με τους ανθρώπους που θα δουλέψω μαζί τους. Δεύτερον, λες ωραίος ο ρόλος. Θα κάνω κάποιον που θα δείξω κάτι, θα βάλουμε τον κόσμο να αναρωτηθεί σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους -που πριν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;

Όσα είπε ο ηθοποιός Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Pop Up σχετικά με τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε τόσο στην πρόκληση που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Κι εγώ είμαι διαφορετικός από όλους αυτούς, αυτοί πώς με αποδέχονται;

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο