Γιαννάκης: Ο συγκινητικός του λόγος για την είσοδο στο Hall of Fame! «Δέσμευση να μάχομαι και να φυλάω τις μπασκετικές μου Θερμοπύλες»

15:18 - 18/06/2021

Ο συγκινητικός λόγος που έβγαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατά την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, σε μία τελετή που, λόγω των ιδιαίτερων στιγμών που ζει η ανθρωπότητα λόγω covid έγινε εξ αποστάσεως… Έστω και χωρίς να γίνει η… παραδοσιακή τελετή, ο Παναγιώτη Γιαννάκη είναι και επίσημα μόνιμο και διαχρονικό μέλος στο Hall ... Περισσότερα To άρθρο Γιαννάκης: Ο συγκινητικός του λόγος για την είσοδο στο Hall of Fame! «Δέσμευση να μάχομαι και να φυλάω τις μπασκετικές μου Θερμοπύλες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ο λόγος του για την είσοδο στο Hall of Fame - "Μάχομαι και φυλάω τις μπασκετικές Θερμοπύλες μου"

Ο συγκινητικός λόγος του Παναγιώτη Γιαννάκη στην είσοδό του στο Hall of Fame. Λόγω κορονοϊού η τελετή έγινε εξ αποστάσεως.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνταγή για μεθυσμένο μοσχαράκι α λα κρεμ

Η γρίπη ήρθε νωρίτερα στην Ελλάδα: Ποιες ομάδες κινδυνεύουν από τον υποκλάδο K και ποιο το πλάνο προστασίας

BYD: Με 34.890 ευρώ το plug-in hybrid SEAL 5 DM-i

Κανάρης (Vodafone): «Το 2026 θα επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο» – Νέα λανσαρίσματα και επενδύσεις

Καιρός: Καταιγίδες και κρύο θα πλήξουν τη χώρα έως τα Χριστούγεννα – Στα ορεινά θα πέσουν τα πρώτα πυκνά χιόνια

Παναθηναϊκός – Χάποελ Τελ Αβίβ ανάλυση: Η άμυνα «έσβησε» τον Μίσιτς και ο Ναν με τον Όσμαν «καθάρισαν» στην επίθεση