#Παναγιώτης Γιαννάκης

Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει να φύγω, μου επιτίθεται αλλά με τιμάει αυτό»

filathlos.gr
Μπαρτζώκας: «Ο Γιαννακόπουλος θέλει να φύγω, μου επιτίθεται αλλά με τιμάει αυτό» 18/04/2024 Για στοχοποίησή του από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έκανε λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα. "Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτή. Δεν έχω κάτι με τον Εργκίν (Αταμάν), που με την ευκαιρία θέλω να συλλυπηθώ για την απώλεια του πατέρα του. Ο αντίπαλος πρόεδρος μού επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες. Δεν είναι δική μου δουλειά να το αντιμετωπίσω. Δεν έχω social media, δεν έχω ΜΜΕ όπως εκείνος να απαντήσω, ούτε θέλω να το κάνω, θέλω να μιλάω μόν
19:46 18/04/2024

Hall of Fame: Χωρίς τον Παναγιώτη Γιαννάκη η λίστα της κλάσης του 2024

pressaris.gr
Τα ονόματα των Βινς Κάρτερ, Τσόνσι Μπίλαπς, Μάικλ Κούπερ και Γουόλτερ Ντέιβις ξεχωρίζουν στην λίστα των 14 υποψηφίων για την κλάση του 2024 του Hall of Fame, που ανακοινώθηκαν τα χαράματα, ενώ εκτός λίστας έμεινε τελικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα τεθούν στην κρίση της […] The post Hall of Fame: Χωρίς τον Παναγιώτη Γιαννάκη η λίστα της κλάσης του 2024 appeared first on pressaris.gr.
15:09 17/02/2024

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε εκτός της τελικής λίστας για το Hall of Fame

Newsit
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα εισαχθεί τελικά φέτος στο Hall of Fame του μπάσκετ, αφού δεν βρίσκεται στην τελική λίστα για την κλάση του 2024, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Τσόνσι Μπίλαπς και Βινς Κάρτερ. Η ειδική επιτροπή θα αποφασίσει στις 6 Απριλίου 2024, για τους παίκτες που θα εισχαθούν στο Naismith Memorial Basketball Hall ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε εκτός της τελικής λίστας για το Hall of Fame δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 17/02/2024

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για πρώτη φορά υποψήφιος για το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame

aek1924.gr
Υποψήφιος για το Πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ ο Δράκος της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Υποψήφιος για την κλάση του 2024 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, το όνομα του οποίου μπήκε για πρώτη φορά στις υποψηφιότητες. Ο Δράκος του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στους International Nominees μαζί με τον Ντέιβιντ Μπλατ (επίσης πρώτη […] The post Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για πρώτη φορά υποψήφιος για το Naismith Memorial Basketball Hall of Fame appeared first on AEK1924.gr.
23:37 21/12/2023

Ο Δήμος Αιγιαλείας τιμά τον σπουδαίο αθλητή Παναγιώτη Γιαννάκη

patrasevents.gr
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα λάβει τιμητική διάκριση από τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ.Δημήτρη Καλογερόπουλο
16:53 16/12/2023

Γιαννάκης για Ιωαννίδη: «Εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη και όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία»

eleftherostypos.gr
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχαιρέτησε τον άλλοτε προπονητή του στον Άρη, Γιάννη Ιωαννίδη, με μία όμορφη ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως μαζί πέρασαν μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής τους. «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή να αποχαιρετάς ανθρώπους με τους οποίους έχεις ζήσει μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής σου. Ήταν εκείνος […] Το άρθρο Γιαννάκης για Ιωαννίδη: «Εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη και όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 04/10/2023

Πανεπιστήμιο Πατρών: Συνάντηση με τον Χρήστο Μπούρα είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

thebest.gr
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών βρέθηκε σήμερα ο «δράκος» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης καλεσμένος του τμήματος Χημικών Μηχανικών.
20:12 23/05/2023

Masterclass: O Παναγιώτης Γιαννάκης εξηγεί στη Δώρα Παντέλη το νούμερο ένα λάθος που κάνουν οι παίκτες στο σουτ

Gazzetta
Το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής Masterclass by Dora Panteli powered by novibet ήρθε στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube, με καλεσμένο τον master Παναγιώτη Γιαννάκη.
12:16 24/04/2023

Γιαννάκης, Διαμαντίδης και Ντικούδης στην πρεμιέρα του «Air»

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Μάρκους Ντένμον ήταν μεταξύ των εκπροσώπων από τον χώρου του αθλητισμού στην πρεμέρα της ταινίας «AIR: Κυνηγώντας Ένα Θρύλο» για τη συνεργασία του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike.
20:02 04/04/2023

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι δικός μου ο Ολυμπιακός, είναι των Αγγελόπουλων»

filathlos.gr
Μπαρτζώκας: «Δεν είναι δικός μου ο Ολυμπιακός, είναι των Αγγελόπουλων» 27/02/2023 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή» με αφορμή την βράβευσή του από από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, την φετινή πορεία του Ολυμπιακού, αλλά και την μέχρι τώρα καριέρα του στην προπονητική. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για τους Έλληνες προπονητές: «Άμα δούμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα, υπάρχουν τόσοι καλοί Έλληνες προπονητές. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι χαρούμενο και περήφανο που έχει τόσο καλούς Έλληνες προπονητές. Για την βράβευσή του από τον Παναγιώτη Γιαννάκη:
00:24 27/02/2023

Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο κορυφαίος παίκτης και προπονητής του μπάσκετ μίλησε για […] The post Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία και το Σάββατο πήγα κι έπαιξα για εκείνον» appeared first on Zappit.
14:34 12/12/2022

Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022

grtimes.gr
Η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας με το καλύτερο πρόγραμμα ευεξίας, το Navarino Challenge, θα γιορτάσει τα 10 χρόνια του, στις 21-23 Οκτωβρίου 2022, , φιλοξενώντας σπουδαία ονόματα του αθλητισμού και πάνω από 40 δράσεις στην Costa Navarino και την Πύλο. Στο φετινό Navarino Challenge θα βρεθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού Αθλητισμού, που με την παρουσία τους τιμούν τόσο τη διοργάνωση, όσο και τη μακροχρόνια συνεργασία τους με τον Μεγάλο Χορηγό της διοργάνωσης, Stoiximan: • Ο χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και 6 φορές πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας • Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και
14:58 23/09/2022

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το κλάμα της ηθοποιού με το δώρο που της έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

thecaller.gr
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκαλώντας τα δάκρυα συγκίνησης της γνωστής ηθοποιού.Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκαλώντας τα δάκρυα συγκίνησης της γνωστής ηθοποιού.Στο πλαίσιο των «Sessions» του Γηπέδου Ζωής, του Οργανισμού που γεννήθηκε από το κοινό όραμα του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλου, με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες εξέλιξης για όλα τα παιδιά και […]
16:08 14/09/2022

Το κλάμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το δώρο που της έκανε (vid)

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης χάρισε μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, προκαλώντας τα δάκρυα συγκίνησης της γνωστής ηθοποιού.
15:36 14/09/2022

Eurobasket 2022, Παναγιώτης Γιαννάκης: Αποθέωση για τον «δράκο» στο Βερολίνο (vid)

Gazzetta
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το «παρών» στο Βερολίνο και αποθεώθηκε από τους Έλληνες φιλάθλους.
20:26 13/09/2022

Γιαννάκης για Αντετοκούνμπο: Και μόνο για το πώς μάχεται, ό,τι κάνει είναι σωστό

Newsbeast.gr
Στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης (7/9) μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, για τους αγώνες και την απόδοση της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, που έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987 ως παίκτης και το 2005 ως προπονητής, είπε πως «τα παιδιά έχουν παίξει έως τώρα θεαματικό μπάσκετ», συμπληρώνοντας πάντως πως δεν ξέρει αν αυτό φθάνει για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Σημείωσε πάντως ως θετικά στοιχεία ότι «σε κάθε παιχνίδι είμαστε και καλύτεροι», αλλά και ότι με τα προσόντα που δείχνουν οι παίκτες και κυρίως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «σε κάθε αγώνα, κερδίζει φιλάθλους το παιχνίδι». «Ο στόχος μ
02:20 08/09/2022

Eurobasket 2022: Ο Γιαννάκης «αποκαθήλωσε» τον Γκάλη - «Ο Γιάννης καλύτερος Έλληνας όλων των εποχών»

onsports.gr
Η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, φιλοξενήθηκε στην…
00:00 08/09/2022

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απαντάει για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών

Newsit
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Συνδέσεις”, όπου μίλησε για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο Eurobasket 2022, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γαλανόλευκη, η οποία έκανε το 4/4 στον όμιλο της και εξασφάλισε την ... Περισσότερα To άρθρο Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απαντάει για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:18 07/09/2022

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ο Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Zougla
O Παναγιώτης Γιαννάκης βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο Μιλάνο, εν όψει του Eurobasket και μίλησε στο gazzetta για τη...
19:46 01/09/2022

Ο Coach Παναγιώτης Γιαννάκης συζητά με τον Εμμανουήλ Καραλή

Zougla
Τα Sessions του Γηπέδου Ζωής συνεχίζονται με μια ξεχωριστή συνάντηση και φιλοδοξούν να εμπνεύσουν τη νέα γενιά...
13:00 05/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load