Γλυκά Νερά: Ο πιλότος εκβίαζε έμμεσα και την “ψυχολόγο”, λέει η δικηγόρος της
18:50 - 20/06/2021
“Μόνο η εντολέας μου είχε αναφέρει ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν στα άκρα. Για την εντολέα μου και εμένα προσωπικά ήταν μεγάλη ανακούφιση ότι επιτέλους έγινε η σύλληψη του δράστη”, είπε στον ΑΝΤ1 η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, που ήταν σύμβουλος ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν και του πιλότου, ο οποίος έπειτα από […]
Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητούσε από την ψυχολόγο να βγει και να τον υπερασπιστεί
Η δικηγόρος της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την Καρολάιν αποκάλυψε ότι η 20χρονη φοβόταν τον δολοφόνο της.
Η Σταματία Μάρκου, νομική εκπρόσωπος της ψυχολόγου της 20χρονης, μίλησε στο STAR αποκαλύπτοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ζητήσει να την επισκεφτεί καθώς ισχυριζόταν ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Στην πραγματικότητα ο πιλότος ήθελε να μάθει αν η ψυχολόγος γνώριζε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψή του.
«Πήγε και τη βρήκε από κοντά και έκλαιγε. Δήθεν έκλαιγε. Βέβαια, δεν έπεισε την εντολέα μου. Πήγε και τη βρήκε από κοντά στο γραφείο της. Της είπε ότι και καλά έχει ανάγκη ο ίδιος να παρακολουθηθεί από την εντολέα μου. Βέβαια, η εντολέας μου βρήκε δικαιολογία και δεν τ
Διαβάστε το στο pronews.gr