Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Καρφώνει την Ανθή Σαλαγκούδη – “Δεν θέλω να τη βλέπω, υπάρχει εμπάθεια”

14:24 - 21/06/2021

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ανθή Σαλαγκούδη υπήρξαν παίκτριες της κόκκινης ομάδας του Survivor και παρά To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Καρφώνει την Ανθή Σαλαγκούδη – “Δεν θέλω να τη βλέπω, υπάρχει εμπάθεια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια οντότητα που δεν θέλω ούτε να την βλέπω»

Με αφορμή το πάρτι του Τριαντάφυλλου για τα 44α γενέθλιά του, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε συνέντευξη το Πρωινό και στην Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε με όχι και τα καλύτερα λόγια για Ανθή Σαλαγκούδη. «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της ... Περισσότερα To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια οντότητα που δεν θέλω ούτε να την βλέπω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Σαλαγκούδη: Δεν θέλω ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω

Στο πάρτι του Τριαντάφυλλου βέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μίλησε για την σχέση της με την Ανθή Σαλαγκούδη. «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Σαλαγκούδη: Δεν θέλω ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της