Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Καρφώνει την Ανθή Σαλαγκούδη – “Δεν θέλω να τη βλέπω, υπάρχει εμπάθεια”
14:24 - 21/06/2021
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ανθή Σαλαγκούδη υπήρξαν παίκτριες της κόκκινης ομάδας του Survivor και παρά
To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Καρφώνει την Ανθή Σαλαγκούδη – “Δεν θέλω να τη βλέπω, υπάρχει εμπάθεια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια οντότητα που δεν θέλω ούτε να την βλέπω»
Με αφορμή το πάρτι του Τριαντάφυλλου για τα 44α γενέθλιά του, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε συνέντευξη το Πρωινό και στην Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε με όχι και τα καλύτερα λόγια για Ανθή Σαλαγκούδη. «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της ... Περισσότερα
To άρθρο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια οντότητα που δεν θέλω ούτε να την βλέπω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Σαλαγκούδη: Δεν θέλω ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω
Στο πάρτι του Τριαντάφυλλου βέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μίλησε για την σχέση της με την Ανθή Σαλαγκούδη. «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Σαλαγκούδη: Δεν θέλω ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω
Διαβάστε το στο spoilers