Κρατερός Κατσούλης στο TLIFE: “Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου”

07:06 - 23/06/2021

Ο Κρατερός Κατσούλης, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, ετοίμασε βαλίτσες To άρθρο Κρατερός Κατσούλης στο TLIFE: “Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά»

Για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του: “Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα τα πηγαίνουμε πια σιγά – σιγά, ένα – ένα, συγκεντρωμένοι στο παρόν και σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Το θέατρο υπάρχει στα πλάνα μου. Έχει κλείσει το κεφάλαιο της καθημερινής πρωινής παρουσίασης, της παρουσίασης γενικότερα όχι, γιατί αυτό υπήρχε και πριν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κρατερός Κατσούλης: Δεν θα επέστρεφα σε καθημερινό πρωϊνό στην τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουνίου 2021 16:15 Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και σε πρώτη φάση δήλωσε την ικανοποίηση του που συμμετέχει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κρατερός Κατσούλης: Δεν θα επέστρεφα σε καθημερινό πρωϊνό στην τηλεόραση

Διαβάστε το στο spoilers

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου»

Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση, τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με την σύζυγό του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της