Κρατερός Κατσούλης στο TLIFE: “Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου”
07:06 - 23/06/2021
Ο Κρατερός Κατσούλης, μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“, ετοίμασε βαλίτσες
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης στο TLIFE: “Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: «Με την Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά»
Για τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του: “Έχω αποφασίσει ότι τα πράγματα θα τα πηγαίνουμε πια σιγά – σιγά, ένα – ένα, συγκεντρωμένοι στο παρόν και σε αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή. Το θέατρο υπάρχει στα πλάνα μου. Έχει κλείσει το κεφάλαιο της καθημερινής πρωινής παρουσίασης, της παρουσίασης γενικότερα όχι, γιατί αυτό υπήρχε και πριν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚρατερός Κατσούλης: Δεν θα επέστρεφα σε καθημερινό πρωϊνό στην τηλεόραση
Δημοσιεύθηκε: 23 Ιουνίου 2021 16:15 Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και σε πρώτη φάση δήλωσε την ικανοποίηση του που συμμετέχει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κρατερός Κατσούλης: Δεν θα επέστρεφα σε καθημερινό πρωϊνό στην τηλεόραση
Διαβάστε το στο spoilersΚρατερός Κατσούλης: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου»
Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με την Μιμή Ντενίση, τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» αλλά και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με την σύζυγό του
Διαβάστε το στο patrasevents.gr