Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για τη φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
13:18 - 12/12/2019
Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι ο παπάς στις Άγριες Μέλισσες, ο παπάς που έκανε το θαύμα στο Διαφάνι ή μήπως τελικά […]
The post Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για τη φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Είναι αγαπημένη φίλη. Εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή και ό,τι έχει πει το έχει πράξει» δήλωσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Άγριες Μέλισσες: Ποιος ηθοποιός ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ηθοποιός της σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» μιλάει για πρώτη φορά για την φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο ηθοποιός, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, ήταν μάλιστα και υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις βουλευτικές εκλογές. Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη που υποδύεται […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΠρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει την φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)
«Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει». Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι ο παπάς στις Άγριες Μέλισσες, ο παπάς που έκανε το θαύμα στο Διαφάνι ή μήπως τελικά δεν ήταν θαύμα; “Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΟ παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Lamianow.gr
Ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά» ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης, μιλώντας στην κάμερα […]
Ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΠρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες εξομολογείται για τη φιλία του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Κωστής Σαββιδάκης είναι ο παπάς στις Άγριες Μέλισσες, ο παπάς που έκανε το θαύμα στο Διαφάνι ή μήπως τελικά δεν ήταν θαύμα; “Γίνονται πάρα πολλά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Έρχονται πάρα πολλά. Δεν θα σας πω αν δάκρυσε αλήθεια η εικόνα ή όχι, αυτό θα το πιστέψετε εσείς. Μπορεί και να δάκρυσε, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚωστής Σαββιδάκης: Ο παπα Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες και η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κωστής Σαββιδάκης: Ο παπα-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπα-Γρηγόρης από τις Άγριες Μέλισσες ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά» ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».
Ο ηθοποιός από τη Ρόδο, είχε υπάρξει υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων και
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr