Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου: «Ζοριστήκαμε όλοι, ήταν καλό που έφυγα»
08:30 - 26/06/2021
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για την τελευταία και δύσκολη […]
The post Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου: «Ζοριστήκαμε όλοι, ήταν καλό που έφυγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: «Ζοριστήκαμε όλοι τότε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»
Η Ναταλία Γερμανού για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο και για εκείνη τη ζόρικη, όπως αποκάλεσε, περίοδο της επαγγελματικής της πορείας
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού για Σπυροπούλου: «Ζοριστήκαμε όλοι, ήταν καλό που έφυγα, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει»
Ποια ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ζορίστηκες περισσότερο; Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού – Mιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την Σπυροπούλου: Ζοριστήκαμε όλοι, ήταν καλό που έφυγα
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτοντας ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και για αυτό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού – Mιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την Σπυροπούλου: Ζοριστήκαμε όλοι, ήταν καλό που έφυγα
Διαβάστε το στο spoilersΝαταλία Γερμανού: Ζοριστήκαμε όλοι τότε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό OK! η Ναταλία Γερμανού.Η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μιλά για α επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Η γνωστή παρουσιάστρια για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και για εκείνη τη ζόρικη, όπως αποκάλεσε, περίοδο της επαγγελματικής της πορείας. «Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr