Τζέιμς Καφετζής: Σκληρή απάντηση για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες»
17:24 - 26/06/2021
Για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και για τον λόγο που συνέβη, μίλησε ο […]
The post Τζέιμς Καφετζής: Σκληρή απάντηση για την Ιωάννα Μαλέσκου – «Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζέιμς Καφετζής: Σκληρή απάντηση για την Μαλέσκου - Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες (Βίντεο)
Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; αναρωτήθηκε ο στο Σου Κου Family
Διαβάστε το στο Ο Τζέιμς Καφετζής “καρφώνει” την Ιωάννα Μαλέσκου – “Έριχναν λάσπη”
Στο Σου Κου Family φιλοξενήθηκε ο Τζέιμς Καφετζής και δεν μάσησε τα λόγια του για τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Σε ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αν ένιωσε ότι πήρε το μυαλό του αέρα κι είχε διαφορετική στάση σε σχέση με το Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Τζέιμς Καφετζής “καρφώνει” την Ιωάννα Μαλέσκου – “Έριχναν λάσπη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τζέιμς Καφετζής: Νέα επίθεση στην Ιωάννα Μαλέσκου – «Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες»
«Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα;»
Διαβάστε το στο Τζέιμς Καφετζής για Ιωάννα Μαλέσκου: «Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες» (βίντεο)
Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στο Σου Κου Family, για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και για τον λόγο που συνέβη.
Σε ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αν ένιωσε ότι πήρε το μυαλό του αέρα κι είχε διαφορετική στάση σε σχέση με το Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής είπε:
«Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν.
Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που
Διαβάστε το στο pronews.grΤζέιμς Καφετζής vs Ιωάννα Μαλέσκου: «Έριχναν λάσπη επί πέντε μήνες» (βίντεο)
Για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και για τον λόγο που συνέβη, μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Σου Κου Family. Σε ερώτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη αν ένιωσε ότι πήρε το μυαλό του αέρα κι είχε διαφορετική στάση σε σχέση με το Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤζέιμς Καφετζής για Μαλέσκου: «Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη»
Νέες απαντήσεις για το επεισόδιο στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής. Στην εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ Family βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην παίκτης του Survivor 2021 Τζέιμς Καφετζής και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το επεισόδιο και την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν δίστασε και τον ρώτησε αν πήραν τα μυαλά του αέρα με τον ίδιο να λέει πως ότι έκανε έγινε εξαιτίας των σχολίων που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής κατά τη διάρκεια του Survivor. «Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr