Η Αντελίνα Βαρθακούρη για την αποχώρησή της από τον Alpha – «Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν»

13:20 - 27/06/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ήταν σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή της από […] The post Η Αντελίνα Βαρθακούρη για την αποχώρησή της από τον Alpha – «Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για την αποχώρησή της από τον Alpha

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αντελίνα Βαρθακούρη για την αποχώρησή της από τον Alpha: Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν

Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα»

Διαβάστε το στο news.gr

Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν

Για την αποχώρησή της από τον Alpha μίλησε, μεταξύ άλλων, η Αντελίνα Βαρθακούρη,στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε η Αντελίνα Βαρθακούρη: Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν

Διαβάστε το στο spoilers

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι λέει για την αποχώρησή της από τον Alpha

Στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αποχώρησή της από τον Alpha. «Εξαργύρωσα την επιτυχία του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντελίνα Βαρθακούρη: Τι λέει για την αποχώρησή της από τον Alpha

Διαβάστε το στο spoilers

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλά για την αποχώρηση της από τον Alpha και αποκαλύπτει

Τι είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη για αυτήν την εμπειρία.Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Έλα χαμογέλα» και μεταξύ άλλων μίλησε, για την αποχώρησή της από τον Alpha. Όπως είπε, η επιλογή της να μείνει στον όμιλο και να κάνει κάτι δεν έκατσε λόγω ενός συγκεκριμένου ανθρώπου που ήταν εκεί. «Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για την αποχώρησή της από τον Alpha (video)

"Είχα πρόβλημα μαζί του, βασανιζόμουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο