Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Ζήσης! (ΦΩΤΟ)
12:10 - 28/06/2021
Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Ζήσης! (ΦΩΤΟ)
28/06/2021
Μετά από μια μεγάλη καριέρα, ο Νίκος Ζήσης αποφάσισε να τελειώσει το ταξίδι του στο μπάσκετ, ακολουθώντας τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη και το έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο instagram!
Αναλυτικά όσα έγραψε ο 37χρονος μέχρι πρότινος γκαρντ της ΑΕΚ:
«Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Είναι μια απόλυτα συνειδητή απόφαση, γιατί ξέρω πως έχω δώσει τα πάντα.
Αγάπησα το μπάσκετ από παιδάκι αλλά ποτέ δε φαντάστηκα πως θα έκανα ένα τόσο μεγάλο, συναρπαστικό και αξέχαστο ταξίδι. Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα, αλλά και για όσα δεν κατάφερα ,γιατί πά
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αντίδραση του Σπανούλη στην απόσυρση του Ζήση
Ο Βασίλης Σπανούλης ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τον Νίκο Ζήση όπου οι δύο πρώην συμπαίκτες στην εθνική, κολλητοί αλλά και κουμπάροι, ποζάρουν με κουστούμι.
Διαβάστε το στο tanea.grΑνακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και ο Ζήσης
Τον επίλογο σε μια τεράστια καριέρα έγραψε ο Νίκος Ζήσης, δύο μέρες μετά το «αντίο» του επιστήθιου φίλου του, κουμπάρου και άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Βασίλη Σπανούλη.
The post Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και ο Ζήσης appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑνακοίνωσε προπονητή η ΑΕΚ
Την συμφωνία της με τον Στέφανου Δέδα επισημοποίησε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Ο 39χρονος προπονητής υπέγραψε ως το 2023. Η ανακοίνωση: Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι συνήψε σήμερα (29/06) συμφωνία δύο ετών, ήτοι έως το 2023, με τον Στέφανο Δέδα. Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών «επαναπατρίζεται» ύστερα από […]
Διαβάστε το στο thessports.gr