Γλυκά Νερά: Διάψευση από τον 32χρονο πιλότο – «Εγώ πλήρωσα όλα τα έξοδα της κηδείας της Καρολάιν» (ΒΙΝΤΕΟ)

09:08 - 30/06/2021

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” εκφράζει μάλιστα την ικανοποίησή του για την απόφαση της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει την μητέρα της Καρολάιν ο δολοφόνος – «Δεν πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας»

Γλυκά Νερά: Τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο θέλησε να σχολιάσει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του ΑΝΤ1, σχολίασε την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του, ενώ έδωσε και διευκρινίσεις σχετικά με τα έξοδα της κηδείας... The post Γλυκά Νερά: Διαψεύδει την μητέρα της Καρολάιν ο δολοφόνος – «Δεν πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει τη μητέρα της Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος – «Εγώ πλήρωσα τα έξοδα κηδείας» (video)

«Δεν υπάρχει ημερολόγιο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γλυκά Νερά: Διάψευση από τον 32χρονο πιλότο – «Εγώ πλήρωσα όλα τα έξοδα της κηδείας της Καρολάιν»

Ο 32χρονος πιλότος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο προφυλακισμένος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προχώρησε σε διαψεύσεις μέσα από τη φυλακή. Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχωρά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του ότι σκότωσε τη σύζυγό του …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας