Survivor – Γιώργος Λιανός: Τα τηλεφωνήματα στον Σάκη Τανιμανίδη και η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

09:20 - 01/07/2021

Στην Ελλάδα επέστρεψε χθες το απόγευμα ο Γιώργος Λιανός μετά από αρκετούς μήνες απουσίας στον Άγιο To άρθρο Survivor – Γιώργος Λιανός: Τα τηλεφωνήματα στον Σάκη Τανιμανίδη και η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Γιώργος Λιανός: Τι δήλωσε για την πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα; (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιανός άφησε τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε Ελλάδα, και οι κάμερες την βρήκαν στο αεροδρόμιο, για τις πρώτες δηλώσεις. «Έχασα τις βαλίτσες μου, γύρισα πίσω με ένα βρακί».

Διαβάστε το στο

Γιώργος Λιανός: Τα μυστικά τηλεφωνήματα στον Σάκη Τανιμανίδη

Ο παρουσιαστής του Survivor κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» μίλησε για αρκετά θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Τανιμανίδης».

Διαβάστε το στο

Survivor – Γιώργος Λιανός: Δεν ξέρω αν θα κάνει πρόταση γάμου ο Σάκης στη Μαριαλένα

Χθες το απόγευμα ο Γιώργος Λιανός προσγειώθηκε στα πάτρια εδάφη, μετά από έξι περίπου μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor. Ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Γιώργος Λιανός: Δεν ξέρω αν θα κάνει πρόταση γάμου ο Σάκης στη Μαριαλένα

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Λιανός: Τα μυστικά τηλεφωνήματα στον Σάκη Τανιμανίδη

Ο παρουσιαστής του Survivor κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» μίλησε για αρκετά θέματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Τανιμανίδης».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της