Γ.Ασημακόπουλος: Ξεκίνησε το φιλανθρωπικό του έργο - Σε ποια γραφεία βρέθηκε

13:42 - 02/07/2021

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor προχώρησε σε δύο κινήσεις ανθρωπιάς και "υιοθέτησε" τις ευχές παιδιών που παλεύουν με τη λευχαιμία! Στα γραφεία του Make A Wish συνάντησε η κάμερα του Happy Day, το πρωινό της Παρασκευής, τον πρώην παίκτη του Survivor. Εκεί όπου και θα κάνει πραγματικότητα δυο ευχές παιδιών που δίνουν τη δική τους δύσκολη μάχη με την λευχαιμία. Το ένα παιδί θέλει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και το άλλο παιδί θέλει ένα δωμάτιο κάστρο! «Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα για καλό σκοπό! Είναι ένα μεγάλο όνειρο να κάνω την επιθυμία μου πραγματικότητα γιατί πάλεψα και σε αυτό το παιχνίδι μου βγήκαν συναισθήματα που δεν τα περίμενα. Ο εγκλεισμός, η πείνα, ο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις